Ventilatie

Sitemap | Algemene verkoopvoorwaarden | Privacy & disclaimer | Copyright 2016 - All Rights Reserved

Waarom ventileren?

Ventilatie zorgt voor verse, gezonde binnenlucht. Vervuilde en vochtige lucht, wordt afgevoerd. Wanneer het binnen te warm is, kan met extra ventilatie ook warmte worden afgevoerd.

Wanneer je woning onvoldoende verse lucht aanlevert zal je dus steeds opnieuw dezelfde, vuile lucht inademen. Bij oude woningen is dit vaak geen probleem omdat de lucht langs gaten en kieren vernieuwd wordt.

Onze woning

Een goede ventilatie is geen extra’s of luxe, maar noodzakelijk voor een gezonde binnenmilieu. Wij helpen om een goede ventilatienetwerk te plaatsen in u woning.

Om een goede ventilatie te kunnen hebben in u woning, gaan we een automatisch ventilatiesysteem installeren deze zorgt voor verse lucht en de vervuilde lucht zal afgevoerd worden. Een goede ventilatie in u woning zal impact hebben op jou gezondheidstoestand maar ook voor vochtproblemen en om muffe geurtjes tegen te gaan. Er zijn verschillende soorten ventilatiesystemen, afhankelijk van je voorkeuren, architectuur en je budget kunnen wij je de juiste systeem aanraden.

 

ADRES:

Sancentral bvba

Florastraat 90, 2140 Borgerhout, Antwerpen

 

België

Mobiel: 0484 86 91 04

Email: info@sancentral.be

BTW BE 0536.164.629

BEREIKBAARHEIDSUREN:

Maandag tot Zaterdag - 9:00 tot 20:00

Zondag - 11:00 to 14:00