Vloerverwarming en muurverwarming

Sitemap | Algemene verkoopvoorwaarden | Privacy & disclaimer | Copyright 2016 - All Rights Reserved

VLOERVERWARMING

Een vloerverwarming heeft een lange opwarmtijd, waardoor het interessant is om deze te combineren met radiatoren of een andere vorm van verwarming. Na een tijdje kan de vloerverwarming het dan terug overnemen, waardoor hij vooral gebruikt wordt als basisverwarming.

Deze lange opwarmtijden hebben wel als voordeel dat er minder hoge keteltemperaturen vereist zijn dan voor andere verwarmingssystemen. Hoe dan ook mag een vloerverwarming nooit hogere temperaturen dan 28°C halen.

MUURVERWARMING

Muurverwarming is in principe niets meer en niets minder dan het verwarmen van de muren die op hun beurt weer de woning verwarmen. Muurverwarming ligt niet onder een dikke laag chape, zoals de vloerverwarming, maar is enkel bedekt door een laagje pleister. Hierdoor komt de warmte veel sneller vrij dan bij vloerverwarming. Deze installatie is dus vergelijkbaar met een radiator, al is deze ingebouwd en onzichtbaar geïntegreerd in je huis. In een muurverwarming mogen ook hogere temperaturen worden gehaald dan in een voerverwarming.

ADRES:

Sancentral bvba

Florastraat 90, 2140 Borgerhout, Antwerpen

 

België

Mobiel: 0484 86 91 04

Email: info@sancentral.be

BTW BE 0536.164.629

BEREIKBAARHEIDSUREN:

Maandag tot Zaterdag - 9:00 tot 20:00

Zondag - 11:00 to 14:00